Outplacement

Outplacement

OUTPLACEMENT


Med udgangspunkt i en velafprøvet model skaber STRATON rammerne og strukturen for en proces, der bidrager til, at kandidaten arbejder målrettet mod de næste professionelle udfordring. Hvad enten det er nyt job eller som selvstændig.


Når en dør lukkes - så åbner der sig altid nye. Selvom en opsigelse for mange er en ubehagelig oplevelse, der kan sætte gang i en masse negative tanker, så er det vigtigt, at man ser på situationen som en spændende mulighed for at prøve noget nyt. Men det er ikke sikkert, at disse nye åbne døre er tydelige umiddelbart efter en opsigelse. Der kan faktisk godt gå noget tid inden de viser sig, og der er noget forarbejde, der skal gøres for at det står klart, hvilken dør man skal forsøge at gå ind ad.

Hvilken forskel gør STRATKON?


Når man skal afklare, hvad ens kommende professionelle udfordring skal være, er det vigtigt man går målrettet og struktureret til opgaven.


STRATKON bistår i afklaringsarbejdet, og hjælper til med at sætte den rigtig kurs og agenda i arbejdet.


Beslutningerne er naturligvis kandidatens egne, men hjælp i processen er af uvurderlig betydning, og øger ganske betragteligt sandsynligheden for, at man dels får truffet de rigtige beslutninger og dels skaber en reel mulighed for at ende i drømmejobbet – uanset om det er som lønmodtager eller som selvstændig.

Hvad indgår i et forløb?


De to væsentligste ingredienser i et forløb er dialog og praktiske værktøjer. Mange spørgsmål skal besvares. Hvordan bruger jeg mit netværk? Hvordan bruger jeg LinkedIn? Hvilke headhuntere skal jeg tage fat i? Skal jeg overhovedet tage fat i headhuntere? Hvem af dem er seriøse? Hvad med jobportalerne? Og mange mange flere…


Selve forløbet består af en række møder af 1-2 timers varighed. Mellem møder kan der være dialog pr. telefon eller Skype, eller naturligvis e-mail korrespondance, når bl.a. et CV skal udarbejdes.


Dertil kommer at, man får adgang til en række værktøjer, der skal hjælpe med at identificere, hvad man er bedst til, hvad man syntes er sjovest rent arbejdsmæssigt, hvad man i virkeligheden kan (man har altid mere at byde på end man umiddelbart tror), hvornår man har haft størst succes etc.


Og så skal du være forbedret på, at der vil være masser af hjemmearbejde – at finde sin nye professionelle kurs er et fuldtidsjob!

Hvorfor vælge et forløb?


Hvorfor er det overhovedet en god ide at vælge et outplacement forløb?


Der er selvfølgelig ikke nogen garanti for, at man finder sin drømmebeskæftigelse på hverken 3 eller 6 måneder. STRATKON kommer ikke med guldjobbet på et sølvfad…


Men med en struktureret og professionel tilgang til sin erhvervsmæssige fremtid øger man markant sandsynligheden for, at man kommer godt og styrket ud af, hvad der for mange kan være en ubehagelig og trist situation.


STRATKON garantere ikke et job, men garanterer at du med sikkerhed kommer godt videre! 


Og er det et nyt fast job, man er på udkig efter, så skal man huske på, at over 80% af alle stillinger ikke bliver slået op….


Hvad koster et forløb med STRATKON?


STRATKON tilbyder to typer af forløb – den væsentligst forskel er forløbets varighed. Jo mere specialiseret man er, des sværere kan det være at finde nye professionelle udfordringer. Og jo højere op i en organisation man sigter, ja des færre relevante stillinger findes, og dermed igen an faktor, der gør at der kan være behov for et lidt længere outplacement forløb.


Et standard forløb koster kr. 9.000,- ex. moms.

Et standard forløber strækker sig typisk over 2-4 måneder, og består af 6-8 fysiske møder, og 3-4 Skype møder. I hele perioden er der naturligvis altid mulighed for telefon og/eller e-mail dialog når spørgsmålene trænger sig på. De nødvendige værktøjer som CV-skabelon, kompetencematrix m.m. indgår ligeledes i forløbet.


Et udvidet forløb koster kr. 12.000,- ex. moms.

Et udvidet forløb strækker sig over 4-6 måneder, og består af 8-10 fysiske møder og det nødvendige antal Skype møder. Ellers identisk med standard forløbet. Efter endt forløb holdes kontakten til kandidaten i 3 måneder – pr. telefon, e-mail og evt. Skype opfølgning efter behov.
Kontakt

Filippavej 1

8270 Højbjerg

Danmark

+45 20 20 95 07

poulvictorjensen

Hvorfor vælge STRATKON?

Jeg har prøvet det selv, og arbejder med modeller og metoder, jeg ved skaber resultater!


Med kant og klarhed!Profil

STRATKON er en

konsulentvirksomhed, der, med udgangspunkt i egne erfaringer, skaber værdi for dig og din virksomhed.


Det har du hørt før!


Jeg har gjort det, og jeg gør det!

Er du på udkig efter vin til firmagaver? Besøg www.pinochar.dk - vine fra Bourgogne og Champagne med personlighed og karakter

© Copyright 2020 - STRATKON. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 43

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætter accepterer du brugen af cookies på denne side.

Godkend