Management sparring

Management sparring

MANAGEMENT SPARRING


Ofte sidder man som leder/topleder alene med både store og små beslutninger. Det kan være særdeles værdifuldt at vende væsentlige beslutninger med en uvildig part i et lukket og konfidentielt forum.


Med STRATKON som sparringspartner får du feedback og rådgivning på dine udfordringer og beslutninger helt objektivt, og uden ”aktier” i de valg du som leder måtte træffe. At kunne "spille boldt" med en uvildig part styrker dine beslutninger. At få sparring og dialog med en erfaren person udvikler tillige dig som leder og beslutningstager, og stiller dig stærkere i dit fremtidige virke.

Hvilken forskel gør jeg?


Jeg hjælper med til at træffe de rigtige beslutninger – ganske enkelt. Som leder/topleder skal man hele tiden være et skridt foran. Man træffer mange beslutninger i løbet af blot en dag, men nogle beslutninger har større indflydelse på virksomheder/organisationen end andre, og det er disse beslutninger, der ofte kræver ekstra grundighed.


Det er ikke sikkert, at man kan drøfte specifikke beslutninger med ens overordnede, ens sideordnede eller andre i egen organisation. Det kan jo være den specifikke beslutning har indflydelse på den pågældende, direkte eller indirekte, og i sådanne situationer får man ikke nødvendigvis en helt objektiv sparring.


Det får man med STRATKON, og opnår derved en win-win situation, da man enten får bekræftet at den beslutning man hælder til er den rigtige, eller man får måske lige vinklet det lidt anderledes, så man ender ud med en endnu bedre løsning.


Formen?


De bedste dialoger opstår, når man mødes ansigt til ansigt. Det kan ske i virksomheden, men STRATKON stiller naturligvis gerne mødefaciliteter til rådighed, hvis det vurderes at et møde på anden lokation er bedre. Møder tager typisk 1-2 timer – lidt afhængigt af, hvor man er i forløbet, og hvad de konkrete emner omhandler. Mellem de fysiske møder kan kortere Skype møder være en hjælp – det vurderes og aftales fra gang til gang.


Og i forløbet står STRATKON naturligvis altid til rådighed pr. telefon og e-mail – vi er på 7-24-365!


Hvorfor vælge STRATKON?


Jeg bygger vores form og metode på egne erfaringer. Jeg ved hvor vigtigt det kan være, at kunne snakke helt frit uden tanke for, at dialogpartneren kunne have subjektive interesser, der kan påvirke dialogen. Jeg er den mur man helt uden risiko kan spille bold op ad, og derved sikre, at man hele tiden er det skridt foran, som det i dag forventes af ledere på alle niveauer.


Mine erfaringer?

Gennem mit netværk har jeg ved en lang række lejligheder fungeret som forretningsmæssig sparringspartner, og har konstateret, at det har en meget positiv effekt for sparringspartneren. Jeg formår hurtigt at sætte sig ind i selv komplekse problemstillinger, og er en fremragende sparringspartner, der får identificeret de mulige konsekvenser ved givne beslutninger – de potentielle negative såvel som de positive.


Se hvad enkelt af dem siger om mig.


Referencer?

Det handler om tillid og fortrolighed. Derfor kan det være at du ønsker at snakke med en reference, hvilket vi naturligvis tilbyder efter aftale.


Få en "prøvetime"!

Hvis man ikke har prøvet sådanne sparringssituation før med uvildig 3. part, kan det godt være svært at vurdere, hvorvidt man kan føle sig tryg i situationen og dermed få værdi af sparringen. Derfor tilbyder vi en gratis ”prøvetime” helt uforpligtende af op til 2 timers varighed. Der underskrives naturligvis en fortrolighedserklæring. Formålet med prøvetimen er at sikre, at der er kemi og dermed mulighed for at opbygge en tillid/fortrolighed mellem du og jeg.


Hvad koster det (alle priser er ex. moms)?

Management sparring afregnes pr. møde. Mødet varer typisk 1-2 timer. Der er mulighed for at købe klippekort, der dækker henholdsvis 5 eller 10 møder. Priserne eksl. moms er:

- Et møde koster 2.000,- med op til 2 timeres varighed.

- Forløb med 5 møder kr. 9.000,-.

- Forløb med 10 møder kr. 16.500,-.

Kontakt

Filippavej 1

8270 Højbjerg

Danmark

+45 20 20 95 07

poulvictorjensen

Hvorfor vælge STRATKON?

Jeg har prøvet det selv, og arbejder med modeller og metoder, jeg ved skaber resultater!


Med kant og klarhed!Profil

STRATKON er en

konsulentvirksomhed, der, med udgangspunkt i egne erfaringer, skaber værdi for dig og din virksomhed.


Det har du hørt før!


Jeg har gjort det, og jeg gør det!

Er du på udkig efter vin til firmagaver? Besøg www.pinochar.dk - vine fra Bourgogne og Champagne med personlighed og karakter

© Copyright 2020 - STRATKON. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 43

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætter accepterer du brugen af cookies på denne side.

Godkend