Bestyrelsesarbejde & Advisory Boards

Bestyrelsesarbejde & Advisory Boards

BESTYRELSESARBEJDE & ADVISORY BOARDS


Som bestyrelsesmedlem er jeg en aktiv og involveret sparringspartner for virksomhedens direktion/organisation. Jeg ønsker at skabe blivende værdi for mindre og mellemstore danske virksomheder ind- & udland.


Alt for mange bestyrelser fungerer blot som kontrolorgan for virksomhedens direktion. Der er naturligvis forhold, der skal kontrolleres eller i hvert fald løbende efterses, men for mig er det uhyre vigtigt for en virksomheds udvikling, at bestyrelsen er en sparrings- og samarbejdspartner for direktionen.


Med 30 års erhvervserfaring er der stor bredde og dybde i værktøjskassen!

Hvilken forskel vil jeg gøre?


Professionel, velforberedt og reflekterende er væsentlige prædikater andre har sat på mig som person og sparringspartner.


Det betyder, at en direktion vil få en værdifuld sparringspartner, der bidrager til at beslutninger bliver stærkere og mere effektive.


Vi bliver alle ganske enkelt lidt bedre i morgen, end vi var i dag!SE MINE NUVÆRENDE OG TIDLIGERE POSTER I BESTYRELSER OG ADVISORY BOARDS HER.


Hvor vil jeg passe ind?


Langt de fleste virksomheder har nærmest en latent ambition om at øge deres toplinje. Hvad enten det er at finde nye markeder, afsætte mere til eksisterende markeder/kunder eller finde helt nye muligheder (blue ocean/adjacencies) kræver det en kommerciel strategisk tilgang. 


Med meget brede kommercielle erfaringer vil jeg kunne bidrage væsentligt til at sikre den rette prioritering og tilgang. Derved øges sandsynligheden markant for, at ambitioner indfries på kort såvel som lang sigt.


Så uanset om det er en mindre og ung organisation, eller om det er en større organisation, der er primært fagligt funderet, så vil jeg kunne gøre en markant forskel på virksomhedens kommercielle og markedsrettede tiltag og ambitioner.

Hvilke brancher har jeg erfaring?


Gennem mine næsten 30 års erfaring har jeg fået indsigt i en lang række brancher – direkte såvel som indirekte. 


Listen er lang men her kan bl.a. nævnes IT, Telekommunikation, Grafisk industri, E-commerce, møbelindustrien, konsulent og kursusvirksomhed, handelsvirksomhed, Olie & gas, Vindmølle industrien, Maritime industri m.fl.


Kort sagt en meget bred vifte af brancher og industrier, der er en klar fordel i bestyrelsesarbejdet for langt de fleste virksomheder.Hvad kan jeg bidrage med?


Jeg er som person uhyre stærk på det strategiske niveau, og formår at gøre strategier levende og operationelle med udgangspunkt i virksomhedens aktuelle situation og udfordringer.  En stærk analytisk sans sætter mig i stand til hurtigt at sætte mig ind i selv komplekse problemstillinger. Jeg formår at bygge bro mellem disse problemstillinger og konkrete operationelle tiltag.


Med praktisk erfaring med afsætning og selskabsetablering/opkøb fra en lang række europæiske lande er jeg i stand til at bidrage i en virksomheds internationale ambitioner. Konkret har jeg erfaringer fra bl.a. England, Skotland, Norge, Holland, Tyskland, Belgien, Frankrig og Aserbajdsjan.


En dyb finansiel indsigt bl.a. med stor erfaring i udarbejdelse af business cases i forbindelse med både nyetablering, opkøb og andre strategiske tiltag. En værdifuld ballast i mange situationer, når virksomheder har ambitioner om mere!


Der hvor jeg for alvor kan gøre en forskel, er når:

  • der er ambitioner i ejerkredsen om vækst og udvikling (nationalt eller internationalt)
  • der er behov for kommerciel og markedsrettet erfaring (salgsudvikling m.m.)
  • der er behov for at stramme op på de interne processer og virksomhedens fundament
  • der er behov for at styrke strategiarbejdet indholdsmæssigt og operationelt, og hvor der måske allerede er strategier, der har behov for bedre eksekvering og implementering


Kontakt

Filippavej 1

8270 Højbjerg

Danmark

+45 20 20 95 07

poulvictorjensen

Hvorfor vælge STRATKON?

Jeg har prøvet det selv, og arbejder med modeller og metoder, jeg ved skaber resultater!


Med kant og klarhed!Profil

STRATKON er en

konsulentvirksomhed, der, med udgangspunkt i egne erfaringer, skaber værdi for dig og din virksomhed.


Det har du hørt før!


Jeg har gjort det, og jeg gør det!

Er du på udkig efter vin til firmagaver? Besøg www.pinochar.dk - vine fra Bourgogne og Champagne med personlighed og karakter

© Copyright 2020 - STRATKON. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 43

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætter accepterer du brugen af cookies på denne side.

Godkend