Ydelser

STRATKON YDELSER

MANAGEMENT SPARRING


Ofte sidder man som leder/topleder alene med både store og små beslutninger. Det kan være særdeles værdifuldt at vende væsentlige beslutninger med en uvildig part i et lukket og konfidentielt forum.


Som leder/topleder skal man hele tiden være et skridt foran. Man træffer mange beslutninger i løbet af blot en dag, hvor nogle beslutninger har større indflydelse på virksomheder/organisationen end andre. Det er disse beslutninger, der ofte kræver ekstra grundighed.


Med STRATKON som sparringspartner får du feedback og rådgivning på dine udfordringer og beslutninger helt objektivt, og uden ”aktier” i de valg du som leder måtte træffe. At kunne "spille boldt" med en uvildig part styrker dine beslutninger. At få sparring og dialog med en erfaren person udvikler tillige dig som leder og beslutningstager, og stiller dig stærkere i dit fremtidige virke.


STRATEGIUDVIKLING & -RÅDGIVNING


Virksomheder med en klar og operationel strategi klarer sig ganske enkelt bedre end gennemsnittet. Og er ledelsen tillige i stand til at eksekvere strategien i hverdagen, er virksomheden allerede godt på vej til at realisere sin vision og målsætning.


Men desværre er ikke alle virksomheder i en situation, hvor der foreligger en klar og målrettet strategi. Det kan der være flere grunde til, men sådanne virksomheder bliver før eller siden meget sårbare ift. den langsigtede succes og overlevelse.


Men det er heldigvis aldrig for sent!


Med næsten 3 årtiers erfaring i strategiudarbejdelse og -eksekvering er jeg i stand til at hjælpe netop din virksomhed videre. Hvad enten vi skal udarbejde helt ny strategi, eller sikre bedre forankring/eksekvering af eksisterende strategi, så kan jeg bidrage med erfaring og værktøjer, der bringer jer på den ønskede kurs.

MARKEDSANALYSE & -AFDÆKNING


De fleste virksomheder har et ønske om at vækste forretningen. Det er aldrig nogen nem opgave, og det at få identificeret, hvor denne vækst skal skabes, kan være en ganske omfattende og tidskrævende opgave.


Virksomheder skal i dag hele tiden være på udkig efter nye forretningsmuligheder. Markeder ændrer sig hurtigere end nogensinde, hvilket kan betyde, at man ofte latent har et eller flere væsentlige forretningsområder under pres. Man skal derfor forsøge hele tiden, at være et skridt foran, hvilket er en tidskrævende og uhyre vigtig opgave. En opgave der kan være svær at løse, når dagligdagen hele tiden kræver ledelsens fulde bevågenhed.


Det kan derfor give rigtig god mening, at få ekstern hjælp hertil - det styrker virksomheden på både kort og lang sigt.


STRATKON kan hjælpe jer videre med den opgave.

BESTYRELSESARBEJDE


Med udgangspunkt i egne brede erfaringer tilbyder STRATKON bestyrelsesarbejde for små og mellemstore virksomheder i hele Danmark samt eventuelle datterselskaber i udlandet.


Som bestyrelsesmedlem ønsker jeg at være en aktiv og involveret sparringspartner: Gennem denne aktive involvering formår jeg at skabe værdi for aktionærer og virksomhed.


Jeg har erfaringer fra begge sider af bordet, og kan derved bedre forholde mig til den dagligdag som direktionen agerer i, således beslutninger og strategier bliver balanceret med udganspunkt heri.


Med udgangspunkt i et ønske om hurtigt at kunne bringe værdi til virksomheden, er det mit ønske at indlede samarbejdet med en række skridt, der hurtigt skal sætte mig i stand til at forstå virksomheden, dens DNA og kultur.


KURSUS I STRATEGIUDVIKLING


Står du/I foran en strategiproces, og føler det virker lidt uoverskueligt? Så er dette Danmarks eneste kursus/workshop i strategiudvikling måske noget for dig.


Med mine mange års erfaring fra en række forskellige store og små organisationer, nationalt såvel som internationalt, har jeg selv gennemført en lang række strategiprocesser.


På dette kursus deler jeg mine erfaringer med deltagerne, og klæder dem på til selv at kunne køre en strategiproces med alt hvad det indebærer.


Hvad enten man er direktør, leder, bestyrelsesmedlem eller medarbejder kan man jo blive helt eller delvist ansvarlig for, at udvikle en strategi. Uanset om man er nybegynder, eller om man har erfaring fra strategiudvikling fra tidligere, kan man have stort udbytte af kurset.


STRATEGIABONNEMENT


Som den eneste i Danmark tilbyder jeg et strategiabonnement. Et unikt nyt koncept til virksomheder, der gerne vil have løbende hjælp til strategiudviklingen i hele eller dele af virksomheden, og som foretrækker at tage omkostningen hertil løbende.


Det er et helt nyt unikt koncept, der kan være med til, at sikre at det vigtige strategiarbejdet bliver mindre uoverskueligt i en hektisk hverdag. Det optimerer strategiarbejdet i virksomheden/organisationen gennem et tættere samarbejde i en længere periode.


Virksomheden får en professionel strategi, der er med til at differentiere virksomheden, og skabe blivende forretningsmæssige fordele.


Det løber typisk over en 12 måneders periode, og giver jer mulighed for at holde fokus på den vigtige og travle operationelle hverdag!
Kontakt

Filippavej 1

8270 Højbjerg

Danmark

+45 20 20 95 07

poulvictorjensen

Hvorfor vælge STRATKON?

Jeg har prøvet det selv, og arbejder med modeller og metoder, jeg ved skaber resultater!


Med kant og klarhed!Profil

STRATKON er en

konsulentvirksomhed, der, med udgangspunkt i egne erfaringer, skaber værdi for dig og din virksomhed.


Det har du hørt før!


Jeg har gjort det, og jeg gør det!

Er du på udkig efter vin til firmagaver? Besøg www.pinochar.dk - vine fra Bourgogne og Champagne med personlighed og karakter

© Copyright 2020 - STRATKON. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 43

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætter accepterer du brugen af cookies på denne side.

Godkend