Om STRATKON

OM STRATKON

Al rådgivning og hjælp tager udgangspunkt i egne succesfulde erfaringer.


Det er så enkelt - når blot man har prøvet det!

Hvorfor etablere STRATKON?


STRAKON er etableret med det ene formål at skabe værdi for andre!


Gennem næsten 30 års erhverserfaring har jeg prøvet lidt af hvert, og min forretningsmæssige værktøjskasse er fyldt med masser af praktisk erfaring fra ind- og udland . Det vil jeg nu gerne lade andre få glæde af.


Derfor har jeg udviklet en række koncepter med dig og din virksomhed i centrum, hvor det handler om at skabe værdi for dig og din virksomhed

Jeg ved det godt - endnu en konsulent blandt mange. Udbuddet er stort, hvilket også betyder, at det være svært som virksomhed at vælge, men også svært for den enkelte konsulent at bryde igennem.


Men jeg har alligevel besluttet ikke at forsætte som lønmodtager, men i stedet fremadrettet koncentrere mig om at bringe mine egne erfaringer i spil, så andre kan få glæde af mine mange år som leder og topleder i ind- og udland.


Jeg har arbejdet i små virksomheder, mellemstore virksomheder og i et par af Danmarks største koncerner. Det har givet mig en indgående kendskabtil, hvad der kræves, og hvor stor forskel der er på dagligdagen i den enkelte organisationsform. Det har ligeledes givet mig indsigt i et væld af forskellige brancher, ligesom de enkelte ledelsesudfordringer naturligvis har været meget forskellige .


Det der har været den røde tråd i alle mine år, har været, at jeg altid har haft en plan. Det gamle ordsprog om at "hvis du ikke ved, hvad du vil, så vil alle veje føre dig dertil" er meget enkelt, men rummer for mig det helt afgørende for at få succes med sin forretning. Jeg plejer også at sige, at "hvis du ikke sigter, så er du sikker på at ramme...", men det betyder også, at det bliver tilfældigt, hvad du rammer, og det du rammer er sjældent det, der skaber værdi for dig og din forretning.


Derfor skal man altid have en plan! En strategi for hvad det er man ønsker at opnå. Det gælder for såvel de små som de store udfordringer i dagligdagen. Har man en plan, så er man allerede godt på vej, og øger dermed sandsynligheden for, at man lykkedes med det man sætter sig for. Godt begyndt er halvt fuldendt!


Og det er præcis her, jeg adskiller mig fra en lang række af de øvrige konsulenter. Jeg har prøvet det selv, og min absolut stærkeste side er min evne til at lægge den rigtige plan, og effektfuldt føre den ud i livet. Det har skabt værdi for de forretninger, jeg har været ansvarlig for, og for de mennesker jeg har arbejdet sammen med!


Jeg er kendt for at sige min mening - på godt og ondt...Jeg er som andre blev lidt rundere med årerne, men jeg har altid haft den holdning, at vi kommer hurtigere frem til et resultat, hvis vi er ærlige og direkte i vores kommunikation. Og med ærlig og direkte kommunikation, så bliver de beslutninger vi træffer ganske enkelte bedre.STRATKON er medlem af:


Hvem er jeg?


Næste 30 års ledelseserfaring.


Erfaring fra store og små organisationer - nationalt såvel som internationalt! Læs mere her.


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/poulvictorjensen/ 

POUL VICTOR JENSEN

Direktør & indehaver


Tlf. +45 20 20 95 07Kontakt

Filippavej 1

8270 Højbjerg

Danmark

+45 20 20 95 07

poulvictorjensen

Hvorfor vælge STRATKON?

Jeg har prøvet det selv, og arbejder med modeller og metoder, jeg ved skaber resultater!


Med kant og klarhed!Profil

STRATKON er en

konsulentvirksomhed, der, med udgangspunkt i egne erfaringer, skaber værdi for dig og din virksomhed.


Det har du hørt før!


Jeg har gjort det, og jeg gør det!

Er du på udkig efter vin til firmagaver? Besøg www.pinochar.dk - vine fra Bourgogne og Champagne med personlighed og karakter

© Copyright 2020 - STRATKON. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 43

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætter accepterer du brugen af cookies på denne side.

Godkend